Tidig morgon + planer för dagen 

God morgon!

Har ni sovit gott? Eller hör ni kanske till den lyckliga skaran som fortfarande sover? Här vaknade vi alla runt 05:30 men barnen var utvilade och på ovanligt bra humör. J har fortfarande frånvaroattacker och får därmed utbrott på morgonen men idag var det inte lika ihärdigt.

Strax efter 06 så dukade vi upp frukost och alla åt riktigt bra och barnen höll sams (!). Haha kanske låter konstigt att påpeka det men med ett gäng där vi alla har (mer eller mindre) dåligt morgonhumör så är det nästan värt att fira.

Nu har alla fått i sig mediciner och leker på sina rum eller ligger nedbäddade med sina Ipads. Själv så delar jag säng med J som spelar Pettson och Findus på paddan. Lugnt och mysigt spel med kluriga utmatningar. Perfekt! Tycker det är svårt med appar som ger lagom mycket utmaningar och är roliga men samtidigt inte är för ”blinkiga”; vilket i sin tur kan framkalla anfall.

Idag är det Bondens marknad här i byn men jag är tveksam till att vi ska ner. I så fall får vi nog dela upp oss på något sätt. Svårt att få till det med rullstolar och en rymningsbenägen son + en med allergier. Ingen som känner sig manad att följa med oss? 😝

Morgonpigga barn här hemma

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.