Höstpromenad

Eftersom det bara var J som vi hade hemma idag så passade vi på att besöka lekplatsen här i området. Den är näst intill övervuxen med ogräs och inte direkt underhållen men ändå riktigt mysig. Han gungade och bästa E (min assistent) tog hög fart samtidigt som jag tittade på. Vågar tyvärr inte köra närmare eftersom jag nästan fastnade i det blöta gruset senast. Fick sällskap av Gizmo under tiden.

Det är just sån här frihet jag älskar med min personliga assistans. Jag får möjlighet att leva som ”alla andra” mammor under ett par timmar varje dag. Jag får chans att vara mig själv och utöva intressen och kunna skratta (även inombords).

Älskade unge!

Ja på vägen hem passerade vi J’s elevassistents hus med en present oxå. Hon fyller nämligen jämnt idag . Hon var inte hemma så vi ställde paket och kort utanför – som även någon annan gjort 🙂

Skön paus med lite kvistar att tugga på

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.