Glöm allt jag sa om oktober

Nej inte löser sig oktober månad… inte för fem öre. Allt var allmänt sårbart men skulle nog kunna fungerar och då dimper det plötsligt ner sex stycken j-a kallelser i fredags. Ja ni läste rätt… sex stycken! I fredags skrattade jag bara åt eländet men nu när jag skulle ”snickra om” schemat så var det mer tårar. Hur jag än pusslar om timmar hit och dit så fungerar det bara inte. Ja då pratar vi alltså inte om fritidsaktiviteter och sånt som man faktiskt kan välja bort – utan skolplikt och sjukhusbesök.

Vi kan inte trolla med knäna mer

Mina assistanstimmar räcker helt enkelt inte och min make kan ju inte vabba 2-3 dagar VARENDA vecka utöver vanlig sjukdom hos barnen (Räkningar och lån anpassar sig inte efter det). Mina föräldrar är redan barnvakt minst 2 dagar per vecka och rycker ständigt ut desto mer akut.

Min familj finns inte

Så här jävligt är det alltså. Jag har ingen aning om hur vi löser oktober månad. Någon hjälp från kommunen kan vi bara glömma – de tänker inte lyfta ett finger innan Förvaltningsrätten avgjort. Innan dess så finns inte vår familj i deras system…

Som jag tidigare sagt så skulle jag ställt till med ett helvete och bråkat i media och Gud vet vad OM det inte hade drabbat barnens integritet. Den biten är inte förhandlingsbar – även om det kanske hade hjälpt vår familj att få stödet vi behöver (och borde ha fått för länge sedan)! 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Madelad83 skriver:

    Allt som har med myndigheter att göra tar sååå lång tid,.. Det är för sorgligt att det ska göra det. Hoppas det löser sig för er😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.