Ett kärt återseende

Idag har J kommit hem från kortids och vi valde att ta lite ledigt från förskoleklass så han fick chans att landa. Varit mycket småkramper och trötthet under den senaste tiden och det känns lite otäckt innan man har lite mer kontroll på läget.

Det är alltid en omställning när han ska byta miljö och det leder ofta till frustation. Idag lyckades vi häva ett affektutbrott med hjälp av Gizmo. Tänk vad häftigt att en hund kan ge så mycket trygghet och framkalla ett lugn hos J. Bara genom att finnas där. Härligt att se!

*****

På tal om J så fick jag nu på morgonen reda på att jag vunnit två barnböcker till hans förskoleklass i en tävling. Hoppas barnen kommer gilla dom 😃

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.