Söndagen som kunde kvittat

Jäklar vilken mensvärk och migrän jag haft hela dagen. Kräktes till slut av smärta och kunde inte ens ta mig upp ur sängen under eftermiddagen. (Ja jag vet redan att jag är en klenis gott folk)

Tack och lov så var mina föräldrar här och passade barnen medan maken och Gizmo var på hundkurs. De hade även med sig fler granplantor till häcken på ”andra sidan”. Kommer bli jättefint om några år och framförallt dämpa ljudet från bilarna och mopederna som passerar.

Nu ska jag försöka sova och ladda upp inför morgondagens prövningar. Wish me luck! 😅

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.