Ljusglimtar i livet

Det är så fruktansvärt lätt att man bara faller isär totalt av alla motgångar. Speciellt när de levereras samtidigt som under gårdagen. Orkar inte ens skriva om det i nuläget men däremot vill jag dela med mig av något helt annat; glädje och lugn inombords.

Idag fick vi nämligen spontant barnvakt under ett par timmar och vi valde att spendera dessa i stallet. Jag fick se maken jobba på plats med både sadelutprovning och hästmassage. Ja och inte minst så fick jag umgås med världens bästa stalltjejer. Snaps mådde bra och Gizmo var glad över att träffa sin kompis igen (de stora hästarna var dock ganska läskiga).

Nu ska jag krypa ner bredvid min snarkande lillplutt som sussat sött i ett par timmar. God natt!

Önskar Er en fortsatt trevlig helg ❤️

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Bengt Larsson skriver:

    Gonatt och tack för att du delar med dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.