Sjukresa & käkled

Efter den skräckfyllda resan hem från Ängelholm senast så kändes det allt annat än kul att boka sjukresa igår. Eller ja inte bara den resan utan många sjukresor har varit en mardröm (av varierar slag). Nu hade jag dock tur och sitter i en taxi med en chaufför som bara kör ”lite sportigt”. Inga galna omkörningar eller liknande än så länge 😝

Kommer anlända sisodär 45 min innan utsatt tid så får väl sätta mig och glo på folk under tiden. Börjar faktiskt bli nervös inför själva besöket och vad de kommer säga om käkleden. Är fortfarande inte sugen på en operation och hoppas vi kan undvika det framöver…

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Fanny Isaksson skriver:

    Hur gick det med besöket? Måste du opa käken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.