Schemaläggning = trolla med knäna

I natt har vi verkligen sovit som små grisar här hemma och G vaknade inte fören strax innan 7. Det var även den tiden som assistenten började sitt pass så det passade verkligen bra. Vid halv två hämtades en efterlängtad S på skolan och vi fick även med hans packning från kortids. Hann även pussa och krama om J innan han i sin tur skulle dit (rejält smärtsamt inombords kan jag lova).

Regnigt ute idag

Nu på eftermiddagen så har jag räknat på assistanstimmar, ändrat och räknat igen. Det är fasen inte lätt att få ihop det kan jag lova med så få timmar och vi är fortfarande enormt beroende av ytterligare hjälp från mina föräldrar – för att ens få ihop det på vardagarna.  Hur helgerna ska fungera vet jag inte alls men då är det ju åtminstone inte skolplikt.

Fick ihop ett hyggligt schema för oktober till slut men det blev ändå delade pass för min stackars assistent flera dagar. Fy sjutton vad pissigt det känns men ibland har man ju inget val. Jag får hoppas att jag inte gör någon vurpa, tappar något viktigt eller får en läkartid etc under de timmarna som jag inte har någon här hemma.

Hur skulle vi klara oss utan all hjälp från mina föräldrar?

Nu ska vi snart äta här och sen slutar assistenten vid 17:00. Min pappa kommer hit strax efter det och har med hunden tillbaka. Sedan ska han vara här under kvällen. Hjälpa  till så barnen blir nattade och väntar sedan tills maken kommit hem från Skåne. Så otroligt tacksam för att det gick att lösa även den här omgången där nere. Nu börjar det närma sig examen i januari och jag tror han har varit jättenöjd med upplägget av själva utbildningen.

I morgon räckte inte timmarna till assistent men jag ska åka sjukresa fram och tillbaka till bettfys inne på sjukhuset i stan. Håll tummarna för att axlarna pallar trycket där inne och att jag slipper några smärtsamma överraskningar. Ja eller att jag blir kissenödig under tiden…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.