EDS: Dokumentation från Ågrenska

Idag när vi kom hem så låg det ett mycket efterlängtat kuvert och väntade. Dokumentationen från Ågrenskas familjevistelse är nu tryckt och klar. Ja och även på gång att läggas ut på deras hemsida givetvis. Ni får ha utkik här framöver.

Har bara bläddrat igenom texten snabbt än så länge men det såg bra ut. En bra mix med fakta av experter men även personliga erfarenheter från deltagande familjer.

Om någon är nyfiken på hur vår familj upplevde själva vistelsen så bloggade jag både före/efter och under dagarna där. Alla inlägg är utifrån mina egna upplevelser och känslor – alltså inget generellt eller som repsenterar alla deltagares åsikter som sagt.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.