Dag 2 på sjukhuset

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss på sjukhuset. Det blev inte alls som vi hade tänkt oss faktiskt. Sköterskorna var nog lika frustrerade som oss och gjorde det bästa av situationen dock men runt lunch så sa vi tack och hej.

Nöjd kille med färdigbyggt Lego

Nu är vi åter hemma och dagens läkare lovade att det skulle ske en bra samordning framöver och ett nytt försök. Vi får väl se om/när det sker. Orkar som inte hoppas på att saker och ting ska flyta på för oss…

Nu ska jag sova för det blev inte mycket sömn i natt och det i kombination med all stress och ovisshet har gjort mig dötrött. Ovant att bara ha G här hemma (hunden är kvar hos mina föräldrar) men jag tror faktiskt vi kommer sova som grisar. God natt! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.