Dagen före…

Barnen har varit på förskola respektive skola och jag passade på att vila. En tuff morgon med en käke som luxerade och efterföljande smärta som ett brev på posten. Har stoppat in bettskenan på nytt och kör extremt snäll skonkost resten av dagen 😅

Annars är det mycket förberedelser inför morgondagen. Ett barn ska på avlastning och behöver få en väska packad för flera dagar. Sedan måste jag förbereda min och G’s packning och lägga fram rätt mediciner. Hans CPAP måste steriliseras och packas ner i sin egna lilla väska. En nätt apparat för att vara en CPAP men ändå ganska tung och ”otymplig”. Åtminstone för mina klena nypor.

Vad ska mer med? Jo min rullstol, kompressionskläder, nackstöd och lite annat smått och gott. Mediciner till oss båda och laddare till mobil samt iPad. Gosekaninen är en självklarhet. Sedan får jag inte glömma kontanter så min assistent kan hjälpa mig handla lite käk från matsalen (föräldrar får stå för all egen mat bortsett från frukost och kvällsfika).

Jag är nervös för hur det ska gå på sjukhuset och vad undersökningarna ska visa – samtidigt som jag är lättad över att det äntligen blir av

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.