Leksaksorkan?

Vi kanske inte har så stora naturkatastrofer här men nog sjutton ser det ut som en orkan dragit fram. Jisses! 

Istället för att gå i taket och få panik över kaoset så väljer jag att glädjas åt alla timmar som barnen faktiskt lekt tillsammans. Givetvis gnabbas det en hel del stundtals men på det stora hela så har de faktiskt hållt sams. Minns när folk i omgivningen ofta sa att killarna skulle få mycket glädje av varandra och leka tillsammans ”när de blev större” men det lät så overkligt. För något år sedan så kunde de aldrig vara i samma rum men nu är det som om något hänt. Femåringen och sjuåringen börjar få mer och mer roligt och hitta på saker tillsammans. (Storebror på 9 år tycker dock att lillbrorsorna fortfarande är ganska jobbiga).

J hade tyvärr kramper igår och fick Stesolid på kvällen så vi försöker hålla oss inomhus. Är så läskigt om han snubblar till eller sticker upp på ”berget” i trädgården. Han är som fortfarande lite ostadig. Eftersom det är söndag så befinner sig maken och hunden på allmänlydnadskursen under ett par timmar. Jag har assistent mellan 11-17 idag tack och lov (himla pusslande med timmar). Vi andra ska nog lyxa till det med lite eftermiddagsfika snart. Gäller att ladda upp inför kommande veckans prövningar.

Hoppas att Ni andra haft en bra helg?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.