Djupa funderingar

En tuff dag med mycket värk och lite mer ångest än vanligt. Osäkerhet och känslan av att inte riktigt räcka till. Hört barnen leka sig trötta med världens bästa avlösare i hemmet och samtidigt kunnat vila lite. Svårt att komma till ro när det dåliga samvetet sköljer över en. Det borde ju vara jag som springer omkring och busar med mina ungar eller sitter på golvet och bygger Lego i timtal…

När det blir såhär så har jag alltid en tendens att isolera mig från omvärlden. Det är kanske inte så smart på lång sikt men här och nu orkar man inte så mycket mer. Jag är så tömd på krafter och glädje och det lilla som finns kvar läggs på barnen. Det är självklart att den prioriteringen är rätt men jag kan sakna att skratta inombords och möta framtiden med nyfikenhet.

#hoppas

All energi går till att överleva dagen och fixa veckorna med ungarna. Det är precis på gränsen att vi löser det men när helgen kommer så bryter jag ofta ihop. Åtminstone inombords. Jag vill ge mina barn och min make så mycket mer. Jag saknar att tillföra något och vill inte längre vara en börda.

Det där föräldraansvaret som kommunen gärna tar upp – det drömmer jag om att kunna ta fullt ut.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.