Sjukhus & planering

Nu är det fredag och helgen knackar på dörren. Det har varit en ganska tuff vecka med både virus och prövningar av olika slag men samtidigt så har dagarna tuffat på. 

Vi har väntat på att få tiden för G’s planerade inläggning och idag hörde kordinatorn på barnavdelningen av sig. Det blir redan nästa vecka vi ska dit och givetvis så sammanstrålar det med makens utbildningsdagar i Skåne. Man kanske undrar varför vi inte enbart bokar  om men det är inte så enkelt. Det är flera olika specialister iblandande och kräver mycket planering. Vi kommer åka dit på tisdag och sedan hem på torsdag. Med andra ord så blir det totalt två nätter och en omöjlighet OM inte mina underbara föräldrar skulle ställt upp. Nu kommer de bo här under tiden och köra markservicen och samtidigt har vi plockat ihop assistanstimmar så jag får hjälp inne på sjukhuset. Det blir nog mycket tid på bästa lekterapin dagtid. Jag har däremot ingen assistent på plats nattetid men jag hoppas det kommer gå bra ändå och att jag kan be lite om hjälp av personalen där inne (med lyft etc) om det inträffar något oväntat.

Vad ska göras på sjukhuset?

Jag vet knappt själv vilka undersökningar som kommer bli aktuella eller vilken form av övervakning som kommer ske. Däremot så litar jag på alla inblandade och hoppas vi ska få lite mer svar på frågor och att G får rätt hjälp. Det är som en ohållbar situation just nu och han mår ju inte bra för fem öre. Jag kommer berätta mer framöver men samtidigt så vill jag hålla på barnens integritet och låta vår familj få besked först och främst. Ovissheten är som alltid värst.

Lekterapin när vi var inlagda med J i somras

Nu inväntar vi maken/pappa och ska försöka få till lite fredagsmys. Sedan ska vi bara njuta av helgen och ta det så lugnt som bara går. Nästkommande veckans prövningar kopplar vi bort tills dess.

Har ni några planer inför helgen eller blir det mest lugnt? 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Malin skriver:

    Hoppas allt kommer gå bra! Och hjälper de dig inte så ska jag skälla på mina gamla kollegor! Hoppas ni har en mysig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.