Tankar

Jag uppskattar raka och ärliga människor som kontaktar mig när något inte känns okej (du vet vem du är). Även om det hann bli hetsiga ordval och lite tårar, så blev det ändå ett bra avslut. Däremot så anser jag att själva budbäraren kunde tagit kontakt med (även) mig direkt men man styr inte över andras val.

För mig är saker och ting överspelade och jag tänker blicka framåt. Jag lärde mig en viktig läxa och jag hoppas att andra berörda även fick en tankeställare eller två. Allt är inte svart eller vitt och vi människor kämpar alla med olika saker i livet. En del saker syns tydligt och andra syns inte ens med blotta ögat. Jag sätter punkt här och nu.

Vi är inte mer än människor…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.