Avlösare i hemmet

Här har vi precis haft avlösare i hemmet mellan 10-14 och kunnat samla lite nya krafter och maken har hunnit handla. Fyra timmar kanske inte låter så mycket men vi värdesätter verkligen en paus och vetskapen om att barnen har det toppenbra under tiden. Just LSS-insatsen med ”avlösare i hemmet” är vi enormt tacksamma för men totalt 16 h i månaden på två barn, är kanske lite i underkant. Dock vågar vi inte ansöka om fler då det är samma handläggare för det (eller ja konsult) som drog in hälften av mina asssitanstimmar. Det vore ju fruktansvärt om hen gör på samma sätt där…

Idag har grabbarna och L varit på båda lekplatserna här i kvarteret och ”härjat av sig” och även hunnit leka lite med Lego. Sedan när hon åkte hem vid två så käkade vi mat och nu blir det film och soffmys medan maken rastar hunden runt kvarteret.

Vad har ni för planer den här helgen?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.