Sonens rullstol har anlänt

Nu har arbetsterapeuten från Barnhab varit här och överlämnat J’s rullstol. Det blev en Panthera i minsta storleken och jag tror det kommer bli jättebra. Skönt att vi har ett transporthjälpmedel under längre utflykter/promenader och även alla dagar då epilepsin bråkar.

Lillebror blev som väntat lite avis men så är det ju. Var ju likadant från J’s håll när G fick sina glasögon…

Välkänd modell här hemma….

Annars är det en tryckt stämning här hemma och en konstant rädsla för vad som kan ske efter assistenten slutat för kvällen (20:00). Har trots påtryckningar inte hört något från kommunen. Ganska väntat men ändå otroligt smärtsamt. Nu ska jag försöka förtränga alla känslor och tankar och leverera fredagsmys för kidsen. Det är de väl värda! ❤️

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Fanny Isaksson skriver:

    Lider med er ang assistansen 😢❤ hoppas så att d fixar sig. Skickar styrka t er 💪❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.