När livet tar en paus

Jag hade flera inlägg planerade och allt omkring oss var hyfsat hanterbart (det är fortfarande augusti tack och lov) men då hände det som inte fick hända. J har idag krampat rejält och skrämde upp både mig, assistent och hans syskon. Maken var iväg på arbetet.

Jag orkar inte bryta ihop

Orkar inte skriva så mycket mer och fokuserar bara på att hålla ihop. Det funkar som inte om man bryter ihop inför barnen. Jag orkar inte limma ihop mina egna skärvor utan fortsätter att bita ihop. Lika bra att förbereda sig mentalt för nästa kalldusch och vad som sker från och med fredag. Då allt som tidigare varit tryggt kommen förändras – omkring både mig och min familj…

Vår älskade lille son förtjänar inte den här skit-sjukdomen

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.