Varför vill de inte sova?

Alltså jag vet att småbarn sover dåligt och jag gnällde inte nämnvärt då barnen var yngre. Nej jag gillade mest läget och visste att det var övergående. När barnens olika problematik sedan blev tydligare och tydligare, så insåg jag att det kanske inte skulle bli riktigt så enkelt. Melatonin blev utskrivet och vi började med kedjetäcken och Gud vet vad.

Ett tag lugnade det sig men efter EP-anfall, CPAP och klassiska förkylningar så blev det bara värre och värre. Det är som de byter av varandra och det aldrig kommer ett längre brejk. För det är precis vad vi hade behövt här hemma. En paus från allt. Vi är helt slut. Det är redan tillräckligt med allt kaos under vaken tid och stressen runt det praktiska.

I natt var jag vaken med två barn mellan 02:30-04:00 och blev sedan väckt igen 05:20. Underbart… Huvudvärken bultar och jag hoppas att iPad kan underhålla nuvarande sängkamraten i en timma. Vore så skönt med lite slumrande åtminstone. Wish me luck! 😅

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Bea skriver:

  Mina söner sover dåligt om dom inte får tillräckligt med motion och frisk luft. Minst 3 timmar ute varje dag för att röra på sig, mitt råd 😊

  • Lillgammal skriver:

   Tack för tipset.
   Våra ungar är ute minst den tiden oxå.
   I J’s fall är det dock en balansgång för att han inte ska överanstränga sig och få ont.
   Att barn med NPF vaknar på nätterna är dessvärre mer regel än undantag men jag hoppas att höstens mörker nattetid hjälper till lite mer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.