Första skoldagen

Premiärdagen för J i förskoleklass blev toppenbra och mina farhågor kändes överdrivna hehe. Det kommer bli jättebra och jag tror han kommer må gott av mer rutiner och ett tydligt schema över dagarna. Förskolan är mer flummig så sett och blir lätt rörigt för barn med NPF.

S då? Jo han börjar ju 3:an och det var inga konstigheter alls. Känns enormt skönt att vi kämpat på och faktiskt fått gensvar av skolan. Barnen har riktigt goda förutsättningar för att lyckas som ”alla andra”. Så som det ska vara kort och gott; för alla barn.

Minstingen var lite sur över att inte få börja skolan ännu men njuter nog lite ändå över att vara störst. Femåringarna verkar mår gott av att ha en egen liten grupp.

Näe nu ska jag sova ikapp lite. J var så förväntansfull/nervös/speedad att han vaknade till 22 igår och somnade sedan inte om fören 04 (ja ni läste rätt). 3,5 h sömn var inte riktigt tillräckligt för mig 😴

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.