Ett avsked

Ja nu säger vi tack och hej till sommarlovet 2017 och blickar framåt till vardag och nya upplevelser. Många prövningar väntar garanterat men jag hoppas på desto fler glädjeämnen och lugn. Trygghet är prio ett just nu.

I morgon är första dagen för J i förskoleklass och det var en pirrig kille som somnade ikväll. Han har haft en bra vecka på kortids och sluppit de större anfallen. De mindre frånvaroattackerna är fortsatt envisa men tycker ändå att de minskat något i antal. Jag försöker trycka undan oron över hur allt kommer fungera i skolan. Det går sådär men jag har lovat mig själv att inte överföra någon oro utan puscha samt uppmuntra.

Nu ska jag försöka varva ner lite och kika runt på nätet efter prisvärda gympaskor till alla grabbar. Vi hörs i morgon! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.