Fälttävlan och skiftande väder

Vädret är minst sagt skiftande idag och i morse när vi vaknade så bokstavligen vräkte det ner. Nu verkar dock solen letat sig fram och enligt SMHI så ska den stanna kvar i några timmar till. Vi får hoppas att det stämmer 😄

Maken har varit iväg på ett litet ”akutuppdrag” med sadelutprovning (inom kommunen) och handlade på vägen hem. Även om det kan kännas lite tufft att få ihop det hemmavid med alla hans uppdrag och bokningar, så känns det ändå roligt att han är efterfrågad. Det bådar gott inför framtiden.  Blev därför lite sen lunch men barnen var tålmodiga och höll humören uppe ändå.

Jag har kollat på fälttävlans-EM sedan klocka 11 och det är extra roligt med många svenska deltagare. En otäck omkullridning tidigare men vi får hoppas att det gick bra med hästen. Tittar Ni oxå? 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.