Sista dagarna på sommarlovet

Det är som att man vill njuta lite extra nu och hålla kvar i känslan hårt. Frihet och paus från allt jobbigt i vardagen. Syskon som får lite extra fokus när brorsan är på kortids och vi kan släppa lite på stenhårda rutiner. Ja ni förstår nog att vi självklart saknar J och så men det är jätteskönt att syskonen får slippa epilepsi och jobbiga biverkningar några dagar… 😔

Det har varit underbart väder idag och killarna har lekt för fullt utomhus. Vi fyllde även upp poolen och avslutade dagen med att handla av glassbilen. Premiär för G som tyckte det var jättespännande.

Ja och på tal om spännande så har G sin första lösa tand. Pirrig och förväntansfull kille här hemma nu, som längtat så länge efter tandfen. Ibland är det en utmaning att vara lillebror ☺️

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.