En helt vanlig onsdag

Det händer inte så mycket här hemma. Allt lunkar på och vi fixar med lite smått och gott. De yngsta barnens rum har städats och rensats ut från sånt som inte längre används (en hel sopsäck blev resultatet)

Nu har det slutar regna så vi passade på att vara lite utomhus. Tyvärr så snickrar grannen och använder en vedkap väldigt flitigt, så det dånar rejält. Inget att gnälla om men efter ett par dags oljud så börjar man bli ganska less. Skönt ändå att det är under dagarna då J inte är hemma.

Njuter av solstrålarna och försöker ignorera oljudet

Själv ligger jag på studsmattan och solar/vilar. Samtidigt som E och J spelar fotboll nedanför. Gizmo njuter för fullt och passar på att jaga lite fjärilar *s*

Annars är det fortsatt krångel och mycket tankar runt assistansbeslutet från kommunen. Det är så konstigt och komplicerat samt jurister iblandade – därför väljer jag att inte skriva så mycket mer om det här i nuläget.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.