Dagen efter: SMÄRTA

Lika roligt som jag hade igår. Lika ont har jag idag.

När man är mitt uppe i en aktivitet och kroppen fungerar bra, så är det svårt att föreställa sig kroppens reaktion efteråt. Kanske är det tur? Annars skulle man enbart undvika roliga saker i livet och fokusera på allt tråkigt. Det var ju trots allt en fantastiskt upplevelse igår som var värd smärtan.

Ländryggen och framförallt svanskotan levererar en skärande smärta. Det är som konstanta små hugg och påminner om en blandning av ryggskott och förlossningsvärkar. Jag har tagit två Alvedon nu och hoppas att det (i kombination med vila) gör så att det lugnar sig lite.

Senare i eftermiddag är det ”byte av barn” på kortids men det får maken sköta på egen hand. Jag har ingen assistent som jobbar här idag så allt blir lite extra bökigt. Planerar att muta minstingen med lite glass, så håller han sig nog lugn under tiden…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.