TITANIC THE EXHIBITION

Blev det en bra utflykt? Ja minst sagt. Över mina förväntningar helt klart. 90 minuter inlevelse och upplevelse av icke skådat slag. Det var tydligen extra många besökare idag men inget som direkt störde. Vi köade i en halvtimma för att komma in och det gick ju snabbt.

Att gå (eller som i mitt fall rulla med rullstolen) runt med hörlurar på öronen som levererade en enormt spännande resa och information om varje föremål/foto – det var enormt häftigt. Stundtals rann tårarna när man fick personliga tragedier berättade. Det blev som så äkta och närvarande.

Det var absolut inga svårigheter att ta sig fram med rullstolen och allt var som anpassat samt lätt att se. Handikapptoalett och parkering fanns även utanför. Många pluspoäng vad gällde tillgängligheten kort och gott.

Har ni besökt TITANIC THE EXHIBITION? 

Efter den här spännande upplevelsen så stannade jag och mamma till på Marieberg för lite mat och fönstershopping. Mysigt! Sedan bar det av hemåt igen till grabbmaffian. Borta bra men hemma bäst – speciellt med ryggont 😝

Ps. Det var fotoförbud inne på utställningen så kan inte dela med mig av någon tjuvtitt. Tycker ni alla som har möjligheten ska åka dit och uppleva detta på egen hand.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.