Fredagsfeeling?

Klockan är egentligen inte så överdrivet mycket men ögonen går ändå i kors snart. Åkte hemifrån strax efter 06 i morse och innan dess kom min mamma och hämtade G och vovven. Idag var det nämligen dags för J att göra ett nytt EEG och det gick faktiskt helt okej. Vet inte om kurvan blev helt hundra men de verkade nöjda..

Annars har vi höjt J’s epilepsimedicin idag igen och hoppas att det ger bättre effekt. Tyvärr märks redan biverkningarna tydligt i form av ännu mer matvägran och en enorm trötthet. Håll tummarna för att den biten lugnar sig! Garderade oss med att köpa lite fredagsmys som faktiskt gick hem 😉

Det börjar minska med turister nere på byn…

Vi har även haft Palejas nya ägare här under kvällen och gått igenom det sista med kontrakt samt försäkring/pass/vaccination. Skönt att ha det avklarat men fortfarande vemodigt. Jag hoppas och tror det känns bättre bara det får gå lite längre tid.

Nu dags att sova för i morgon väntar en liten utflykt (eller kanske snarare äventyr) på mig och mamma. Ska bli riktigt skoj! ❤️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.