Ängelholm i bilder

Jag och assistenten V ligger här nedbäddade i varsin säng på hotellrummet och glor lite på tv. Trötta och möra kropparna efter både resan ner och ”spring på stan”. Annars har vi (främst V) fyndat lite på rean och ätit gott. Hotellet är vi som vanligt nöjda med och den här gången blev det premiär i en av deras rymliga studiolägenheter. Riktigt fräscht!

I morgon ska vi infinna oss på röntgen 09:15 borta på sjukhuset så det blir en tidig frukost. Nästan frestande att sova snart. Brukar tyvärr vara en ganska smärtsam upplevelse (för ryggen) att genomföra MR liggande på en brits.  Jaja nu orkar jag inte tänka på det utan ska istället njuta av en renbäddad och skön hotellsäng.

Bjuder på lite foton från dagens äventyr. Notera det sista med gänget vid Pokémon-stoppet hehe.

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.