Hej igen vardag

Måndag och exakt två veckor till skolstart. Makens första dag efter semestern och automatiskt en kickstart med rutiner. Nya arbetstider för personalen och vi har mindre utrymme för impulsiva snabbhandlingar osv. Det är på gott och ont helt enkelt men på det hela ganska skönt. Framförallt för barnen…

NPF + RUTINER = ❤️

Nu är det även kortidsvecka för storebror och vi ska försöka få till en komplett packning och packa in barnen och hund i bussen. Planen är att vi ska lämna honom strax efter nio idag. Håller tummarna för att både tvåbenta och fyrbent är sammarbetsvilliga 😅

Gårdagens sysselsättning efter en kraschad hårddisk (på tal om omstart)

Har ni semester/sommarlov eller har börjat jobba? Ja några kanske är ”långlediga” som jag..

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.