Söndagspyssel

Eftersom det blåst rejält och regnat nästan hela dagen, så passade det bra med ytterligare en inomhusaktivitet. Vi satte oss därför och pärlade lite. Ganska mysigt att skapa lite och man får nästan flashbacks från barndomen.

Blev extra poppis med lite olika motiv från Pinterest som vi hittade och även tidningarna från Panduro. Passade på att beställa det samtidigt som pärlorna och plattorna senast. Nu behövs det bara sorteras upp en sisodär 2500 st ytterligare pärlor efter färg men det får bli ett senare uppdrag.

Vad har ni hittat på idag?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.