DC Super Heroes Girls: Hjärnsläpp

Efter en lugn natt (men strulig morgon) så passar vi på att köra lite filmmys här hemma. Idag blev det DC Super Heroes Girls ”Hjärnsläpp” som visas och 2/3 barn är åtminstone nöjda. Den äldsta himlar lite med ögonen men tittar ändå. Ja i väntan på att paddan ska laddas upp.

Eller Hjärnsläpp som den heter på svenska…

Det är lite lagom action och inte för flimrigt/blinkande för J. Man är ju annars på hugget hela tiden och analyserar minsta lilla ljud och rörelse. Mina föräldrar ringde förut och erbjöd sig låna hem honom några timmar idag och det blir nog toppen. Vi kan fokusera lite mer på brorsorna här hemma och J får samtidigt lugn och ro där ute. Tror tyvärr att G kommer bli hysterisk när brorsan hämtas och han inte får hänga på men det går förhoppningsvis över snabbt 😅

Än så länge får filmen bra betyg och jag gillar att tjejer får vara starka superhjältar och inte enbart bifigurer den här gången. Med tre söner så ser man tyvärr tydligt skillnaden på filmval och vill kunna påverka lite. Jag tror att mammor till enbart töser som väljer ”prinsessfilmer” vet vad jag menar. Det ska väl inte behöva vara så uppdelat vad gäller leksaker och filmer/spel? Jag kan inte påstå att jag varit så inne på Genus. Tror aldrig jag direkt uttalat mig om ämnet på bloggen (?) men ibland kan man inte fortsätta blunda.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.