Epilepsi tar aldrig semester

Det blåser rejält utomhus och inombords stormar det minst lika mycket. Rädsla, frustration och en hopplöshet som känns så tung att bära. Så många frågor utan svar och en konstant oro över vad som komma skall.

J var så trött och hade mycket frånvaroattacker under dagen. Han ville inte äta och var helt väck när vi skulle truga med en kvällssmörgås. Istället fick det bli soffan och han blev mer och mer vit i ansiktet och ögonen rullade. Kramper och kräkningar följde inne på toan och sedan var han givetvis slut som artist. Maken fick övervaka så han sov lugnt och inte var medvetslös. En timma senare så vågade vi bära in honom till sängen hans… Hans stackars bröder får även de kvällen förförd men på olika sätt. Rädslor och frustation även där givetvis

Under hela episoden så var Gizmo med vid J’s sida och stämde av så lillhusse var okej

Det är så sjukt onödigt att han ska gå igenom detta och jag ger mig fan på att det bara var början. Känns jäkligt oroväckande att det sker med sån ”kraft” och nästan ingen förvarning.  En jävla höjning och upptrappning av medicinen som nu sker i rasande fart – allt tack vare sjukhusets slarv!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.