Ny dag och nya tag

Väcktes av kidsen 05:00 och var fortfarande helt söndergråten efter gårdagens urladdning. Slängde i mig två Alvedon och J fick sin morgonmedicin en stund senare. Idag började vi alltså med 300 mg på morgonen och jag hoppas verkligen att vi snart kan se en förbättring.

Tack för alla stöttande ord

Jag vill inte att en del av er läsare ska missförstå mig och tro att jag är vansinnig på ”vårt sjukhus”. För så är absolut inte fallet. Som jag skrev igår så är jag snarare frustrerad och förtvivlad över den svenska sjukvården som helhet. Jag lider med alla som kämpar under press och som knappt kan ta ut semester. Det är fruktansvärt. Barnneurologen berättade igår att han inte kunnat sluta fören 21 en enda dag under den senaste tiden. Kan ni föreställa er? EN läkare ska ta hand om allt och alla barn i vårt upptagningsområde. Han får ständigt nya patienter och måste nu även ta itu med slarv som skett då han inte varit i tjänst. Hur ska dessa läkare orka? Vem vill jobba som barnneurolog på sikt om detta fortgår? Ni är så otroligt viktiga och även alla sjuksköterskor och undersköterskor som kämpar på runt våra barn. Flickor och pojkar med komplexa sjukdomstillstånd

Morgonmys med de minsta grabbarna

10:00 

Nu har vi fått en bokad akuttid redan på tisdag och vi har även bett om ett möte framöver. Ett möte med alla inblandade. Det känns som vi behöver prata igenom det som inträffat och få ett slags avslut. Annars går vi och grubblar på detta i en evighet. Jag behöver inte göra någon anmälan eller ”bråka” offentligt utan bara få reda ut allt.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.