Trött på att vara trött

Vi snackar alltså ingen vanlig trötthet utan en förlamande variant. Jag orkar inte hålla mig vaken helt enkelt och det börjar oroa mig. Nästa vecka är det åter dags för maken att jobba men barnen börjar inte skola/förskola fören den 21/8, så det kommer vara fullt ös.

Tog därför och hörde av mig till vuxenpsyk via Mina vårdkontakter i morse. Beskrev så gott jag kunde dilemmat och att jag önskade en lösning. Två timmar (!) senare ringer en läkare upp för att prata med mig. Chockad men glad försökte jag då förklara situationen och han kom med bra nyheter; det var inga problem att öka dosen och det fanns även utrymme för två höjningar. Skulle blodtrycket ändå börja bråka och jag inte kan fortsätta med Medikinet, så finns även en plan B med ett helt nytt preparat.

Ja det är alltid en utmaning med dessa preparat och ibland får man verkligen väga för och nackdelar. Nu fungerar det som inte längre att leva som en zombie och det kändes enormt skönt att läkaren förstod. 

Nu är det dags för att sova. I morgon är det intervjuer som gäller (vilket jag avskyr). Håll tummarna riktigt hårt är ni snälla. Det behövs! ❤️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.