HJOKO 2017

Idag ordnade mina föräldrar med barnvakt så att vi kunde få komma iväg på HJOKO och samtidigt fira vår årsdag lite. Det är nämligen exakt 11 år sedan jag och D blev tillsammans idag. Jisses vad tiden går…

Maken fixade med ramp och körde in scootern i bussen och sedan gav vi oss av mot grannkommunen. Det var till att börja med strålande sol men sedan bytte regnskurarna av varandra. Ingen fara ändå eftersom vi hade paraply och marken var så pass torr att ingen lervälling skapades.

Roliga tävlingar och många duktiga ekipage. Både glada amatörer och de deltagare som är lite mer duktiga och ”kända” inom grenarna. Extra roligt att se juniorerna tävla och deras vilja samt mod.

Efter ett par timmar på HJOKO så åkte vi vidare och käkade innan hemfärd. Inget avancerat utan klassiska burgare men ändå lyxigt med barnledighet och slippa tänka på allt som annars pockar på.

Väl här hemma så passade jag på att spela hög musik likt en liten rebell och kände mig riktigt utvilad eller snarare fylld med nya krafter – lagomt till att barnen anlände vid halv sex. Här ska nu nattas barn och sedan hoppas jag att vi vuxna hinner umgås lite i soffan innan vi stupar i sängarna.

Take care!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.