Kära dagbok…

Eller jag vette sjutton vad vi ska hitta på för fyndig rubrik idag? Tisdagen är hur som helst nästan slut och jag väljer att sammanfatta den med orden besök och väntan. 

Till att börja med så har vi haft ett jättetrevligt och efterlängtat besök av C och B. Fikat här hemma och även varit ute i Tivedskogarna en sväng. Där ute åts det jättegod lunch och så stannade vi till vid lanthandeln och inhandlade förnödenheter som maken hade beställt.

Vid 15:30 skulle jag haft telefontid med barnneurologen så vi fick planera dagen efter det. Eller ja det stod som vanligt ”ca” vid tiden men jag trodde väl kanske inte det skulle dröja till 19:20 innan han ringde tillbaka 😜

Nu har vi iaf fått lite nya uppgifter och förhållningsorder. G ska utredas vidare och man vill göra om EEG så han verkligen sover då det görs. Till att börja med så har jag suttit och gått igenom filmsnuttarna igen och klippt i ordning dessa samt sparat på USB. Det i sin tur ska vi åka in och lämna i morgon (50 min enkel resa) och så ska vi ha en ny telefontid om ca 2 veckor.

Nu är skallen bra trött av alla intryck och pillande vid datorn. Jag vill inte se ett jäkla (troligt) anfall mer på skärmen. Det är pissjobbigt att analysera och oroa sig för sitt egna barn. Speciellt när man inte får några svar på VARFÖR saker är som det är.

I morgon väntar stan som sagt och vi ska även förbi Vägverket för att ta foto. Dags att förnya mitt körkort så jag kanske skulle kosta på mig lite smink till och med; ”plötsligt händer det” 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.