PIXERS

Inlägget är ett samarbete med Pixers

 

Ni vet ju säkert redan hur glad jag är i personlig inredning och gillar att förnya här hemma. Jag vill därför bara tipsa er om sidan PIXERS som gör och säljer fototapeter, canvastavlor och mycket annat för inredningsfantasten. Riktigt fint, fräscht och modernt. Perfekt för dig som vill ha stort utbud och mycket variation att välja mellan. Vart inne och kollat flera gång er och hittat massa snyggt till huset.

Älskar verkligen färgerna!

Extra plus för att PIXERS är EKO-vänligt, fria leveranser och 365 dagars öppet köp!

”Vi på PIXERS har övernaturliga krafter. Vi skapar magi som ändrar omgivningar och böjer tid. Vi kan förflytta berg och få dig att vakna upp bland molnen.
Ändå sätter vi mest tilltro till kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra. De bästa berättelserna är de du skapar själv – vi kommer hjälpa dig att ge dem liv.
Vi är världsmedborgare. Våra mål når stjärnorna och vi följer våra drömmar. Vi tänker och agerar globalt, för vi vet att bra berättelser kan riva alla murar. Vi gör all inredning personligt anpassad, över hela världen. Vi hjälper dig med detta på tusentals olika sätt, sätt som du förmodligen aldrig ens kunnat föreställa dig.”

Jag gillar speciellt canvastavlorna  Vilken är din favorit?

Ptss.. Väljer du att prenumera på deras nyhetsbrev så får du hela 30% rabatt på din första beställning 👌

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.