Feber, slagsmål & långpromenad

Vaknade genomsvettig och mer yr än tidigare. Det är svårt att förklara känslan av att allt snurrar i rummet men det är allmänt obehagligt. Lite som innan man svimmar ifall ni upplevt det. Febern var tillbaka och så även slagsmål och tjafs mellan syskon…

Maken tog med minstingen på långpromenad i Tiveden så vi kunde dela på yngsta gossarna. Under tiden sysselsatte sig J med att dra fram hur mycket som helst i rummet. Gah! Nåja det blev lite tystare ett par timmar iaf – alltid nåt.

I morgon börjar en hysterisk vecka och jag ska försöka ta mig iväg till läkaren om det inte blir bättre med yrsel och balans. Kanske de behöver ”banka rätt” lite kristaller i örat eller så är det bara en skruv som är lös… 😝

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.