Diggiloo & impulsivitet

Man kan tycka att 36 års mognad (?) och en liten dos Medikinet skulle kunnat stoppa impulsiva handlingar men icke. Jag kunde inte låta bli att boka en biljett (+1 ledsagare) idag till morgondagens Diggiloo och trodde i min enfald att ”någon säkert hakar på eftersom det är gratis för personen i fråga”.

Från att ha varit så glad över att norpat sista rullstolsplatsen så sjönk humöret successivt när timmarna gick. Det är ingen som vill eller snarare KAN följa med. Absolut inget konstigt då det kommer så nära inpå men jag blir likt förbannat så arg och ledsen på mig själv. Anledningen till att ingen biljett kunde bokas i god tid var först pengaproblem och assistent som blev sjukskriven. Sedan åkte jag på ett virus på balansnerven och mått skit pga det. Det har kort och gott inte varit läge.

Frågan är om jag har slängt ca 750 kr i sjön eller om någon förbarmar sig och följer med i sista stund. Jag fixar inte att åka på egen hand men jag vill samtidigt inte ”tvinga med någon” som egentligen kanske inte ville. Jag vill inte att det ska bli så att människor ungås med mig av dåligt samvete. Det vore en mardröm.

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att morgondagen bjuder på mer leenden och mindre ångest inombords. Att ha Asperger, ADHD och ett fysiskt funktionshinder ställer ofta till det och ibland riktigt illa. Jag blir så trött på mig själv! 😔

Sov sött 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.