Materiel lycka

Det är dövarmt i huset och jag mår som vanligt inte så vidare av att vistas i värme dygnet runt. Jag har inget emot värmen utomhus men i vårt trähus så blir det lätt en bastu med 27-28 grader på eftermiddagen *puh*

Jag är därför så sjukt tacksam för vår AC (som köptes begagnad). Den är guld värd för både mig och framförallt J; som hanterar värmen ännu sämre. Nu ska jag få ner sovrummet runt 20-21 så kommer jag sova som en riktigt prinsessa 😘

Annars då? 

Jo maken har jobbat idag med hästmassagen och jag (+assistent) skötte markservicen. Barnen har fått bada i poolen och faktiskt skött sig otroligt bra. Tacksamt vill jag lova!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.