Semester 2017 dag 5

Nyheterna från kommunen tog bort mycket av glädjen den här dagen och det var svårt att fokusera på annat. Ja som att slappna av och njuta av sista riktiga semesterdagen här uppe. Men jag fick helt enkelt göra mitt bästa för barnens skull.

Ungarna har hur som helst hunnit med att leka på lekplatsen och ”tränat” på utegymmet vid stranden. Vi har fått besök av min storebror med hund (resten av familjen är hemma) och grillat korv utanför stugan. Mamma och jag besökte själva Idre och hann både titta på kläder samt fynda lite till barnen, handla på Systemet och shoppa loss på världens roligaste Ica. De har verkligen allt där!

På vägen så mötte vi även en ensam ren längs kanten och det kändes lika exotiskt som vanligt. Lite tråkigt att inte G lyckades få se någon ren men jag hoppas och tror det kommer fler tillfällen framöver.

Annars har hundarna haft kul tillsammans och barnen har faktiskt hållt relativt sams ändå. Det märks ändå att de längtar hem till sina egna rum och EGNA leksaker, så jag tror de kommer tycka det känns ganska skönt att vinka hej då i morgon.

Nu ska jag krypa till sängs och försöka somna så snabbt som möjligt. Hemresan kommer garanterat kräva mycket tålamod 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.