Semester 2017 dag 3

Vaknade strax före 06 och var relativt utvilade efter en något lugnare natt. Åt frukost och plockade ihop alla saker innan vi checkade ut. Mycket nöjda med stugan även om personalen på stället kändes lite hmm speciella.

Gizmo övervakade packningen

Hej då!

Dagens utflyktsmål var Orsa rovdjurspark och även om det stundtals regnade massvis så blev det enormt lyckat. Barnen fick springa av sig och leka (enormt bra lekområden utspridda). Vackra djur i en fin miljö istället för hur det kan se ut klassiska djurparker som Kolmården etc.

Jag blev ganska nedkyld i rullstolen så det var inte helt fel att komma ut till bussen och krypa ihop under mitt varma duntäcke.

Burr!

Efter vi alla hade samlats på parkeringen så åkte vi vidare mot slutmålet på resan; mina föräldrars mysiga stuga. Här ska vi nu vara resten av tiden här uppe och det känns riktigt skönt. Blir som mer hemmakänsla och barnen kan slappna av desto mer.

I morgon ska mina päron underhålla barnen så jag ska få vila lite extra. Kroppen har tagit ganska mycket stryk av bilåkning och allt rullstolsåkande. Puh!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.