Semester 2017 dag 1

08:50

Vi kom iväg i ganska hyfsad tid och styrde kosan mot mina föräldrar. Där fortsatte vi vidare i karavan (J åkte med mormor och morfar). Barnen spelade paddor och G frågade ”är vi framme snart” ett tjugotal gånger 😅

11:00-12:00

Stannade till vid Donken i Kristinehamn med vilda och rastlösa ungar. Alla blev mätte och belåtna och barnen hann leka lite. Tyckte läget var under kontroll ända till det var byte av barn i mormor och morfars bil – vilket resulterade i ett hysteriskt anfall. Det var J som inte alls kunde köpa rättvisan med att byta platser för fem öre

14:00 

Rastplats med övertrötta ungar, vild hund och jag fick migränmedicin. Fick även äran att byta bil med pappa/morfar och åkte resten av vägen med mamma/mormor och S. Mycket lugnt och skönt! 😉

15:15 

Anlände till campingen och påbörjade projekt bära in allt och förhindra rymning. Det gick bra i början men sen rymde G i ett obevakat ögonblick. Det är ganska läskigt med poolen så pass nära faktiskt…

Fick rapport om att Snaps står i sjukboxen nu (fångkänning) och det känns inte direkt bra att vara så långt därifrån. Tack gode Gud att tjejerna i stallet ställer upp så mycket och vi hoppas verkligen att det vänder.

17:00

Nu har mina föräldrar åkt och handlat mat i grannbyn. Eller ja samhälle kanske man ska säga? 6 km härifrån. De tog även med J så det blev något lugnare här i stugan. Bara G som inte kommer till ro och är dötrött = speedad. Jag längtar själv efter att sova så jag lär anmäla mig frivilligt att natta honom.

Maken har packat upp det sista och jag har bäddat sängarna. Allt är med andra ord redo för att soooooova. Hehe

19:45

Wihooo två av tre barn sover sött i sina sängar och vi ska nu njuta av tystnaden och ladda energi inför morgondagen. Blir det fint väder så ska det badas i poolen och i vilket fall som helst så väntar ett besök på Tomteland.

Vilken utsikt va?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.