Febrig och intensivvila

Dagen före avfärd och min kropp strejkar som vanligt när det är mest olägligt. 38,3 är inte mycket feber men tillräckligt för att jag ska känna mig svimfärdig och yr. Usch. Förkylningen ger som aldrig med sig och det halsonta är mindre trevligt.

Tur att assistenten (med glädje) underhåller vår energiska minsting utomhus en stund så att jag kan köra en intensivvila. Även om jag snart måste tvinga mig in i duschen och stressen kryper inombords, så känns det som kroppen uppskattade en paus. Maken är och visar häst igen och S njuter av att vara ensam på rummet.

Vid 17 ska J hämtas på kortids och då bör det mesta vara packat och klart i bilen. Han blir så stressad annars över att saker och ting är annorlunda hemma. Vi ska därför försöka hålla i rutinerna och komma iväg vid vanliga ”dagistiden” i morgon. Ja om allt klaffar så ska vi alltså rulla hemifrån vid 08:15.

Hälften av packningen kanske?

Eventuella tjuvar gör sig inte besvär för vi har inget till värde här hemma, utan massa bråte som trillar över er och nyfikna grannar (med vapen). Haha. 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.