En blivande terapihäst?

Idag hämtades Paleja av sin (eventuellt) nya ägare och klev på transporten lika smidigt som vanligt. Vi börjar med en provperiod för att vara helt säkra på att detta är rätt ställe för henne och det sker genom fodervärdskontrakt under ett par veckor framåt.

Jag känner mig tom och sorgsen inombords. Glad över att hon får komma just dit men samtidigt orolig över att det ska bli fel och vi måste ”börja om”. Paleja ska om allt klaffar bli en så kallad terapihäst och det kräver alltid extra mycket.

Fick en rapport nu på kvällen 🙂

Håll tummarna för att detta kommer bli så bra som jag hoppas! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.