Hästspekulanter & packningslistor

Lördag morgon och regnet öser ner. Vädret kompletterar mitt humör kort och gott. Alla familjemedlemmar är förkylda och S är extra hängig. Vi får hoppas att det blir snabbt övergående för han vill inte ens äta nu pga halsont stackaren.

Packningslistor skrivs för fullt och jag inser mer och mer hur mycket som måste med. Även om det ”bara” är en vecka så plockar det på med saker. Bara mediciner, speciallagar och liknande är en utmaning att få med. Vi måste även tänka på akutmedicin och medicinlistor för J (åker till ett annat län som inte kan se hans journal). Jag hoppas och tror dock att vi behöver uppleva något besök på sjukhus under resan.

 

Maken har åkt till hästarna och det är dags för första visningen av vår älskade Paleja. Två spekulanter i första skedet och sedan får vi se hur vi går vidare. Jag har nu fått närmare 40 mail från mer eller mindre seriösa köpare. Det tar enormt mycket kraft och skapar mycket oro. Hur ska man veta vem som är RÄTT köpare? Vad behöver vår älskade häst för att må bra? Jag hoppas speciellt på en spekulant idag men det återstår att se vad hen känner väl på plats.

Även om jag hade velat vara med idag så är det nog tur att maken sköter visningen. Jag är på tok för känslosam och allt är ångestladdat just nu. Det skulle nog Paleja känt av direkt…

Älskade du.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.