Förberedelser & Framtiden

Trots att vi befinner i oss en pressad situation med allt runt hästförsäljning och lite räkningar som släpar efter (det blir lätt så när enbart maken arbetar men får vabba mer än han är på jobbet) så måste vi kämpa på och tänka positivt. Jag vet att det löser sig även om det är tufft här och nu. Vi har läget relativt under kontroll och det finns en planering. Både omvärdering av huset (inte gjort sedan 2009) och byte till billigare leasingbil bland annat.

Andas och hålla huvudet kallt kort och gott

Nu är det inte många dagar kvar till vi åker iväg på semestern med mina föräldrar. Så otroligt snällt att bjuda med oss och att de står för allt under hela veckan. Det är absolut inget vi tar för givet ska tilläggas.

Full rulle här hemma…

 

Detta kanske är ett FÖR ärligt blogginlägg men samtidigt vill jag förmedla min verklighet. Det finns för många bloggare som som förskönar tillvaron och vissa till och med lever lyxliv för stulna slantar *host host*.

Önskar er en fortsatt fin torsdag!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.