Bästa maken

Efter en heldag med jobb på annan ort (hästmassagen) och annat fixande så påbörjade han projekten ”fixa semesterbil” här hemma. Nu är sista sätet åter på plats och det är provpackat med både rullstolen och hundburen på plats. Verkar inte bli några som helst problem att få plats med alla familjemedlemmar och packningen.

Annars är oljan kollad och det är påfyllt med vatten. Nu försöker han få igång stereon efter att klåparna i Eskilstuna bröt strömmen utan att skriva upp koden (måste därför montera bort skiten för att se siffrorna på baksidan). Det kommer nog bli bra detta och jag måste säga att det lugnar mig mycket att saker och ting förbereds. Försäkringen är dessutom kompletterar ”med allt som går” OM oturen skulle vara framme. Ja med tex bärgning och hyrbil inom hela Sverige.

Jag vill ha kontroll i så stor omfattning som bara går. Är väl kanske som så att mina autistiska sidor blir extra tydliga i dessa situationer. Ja eller vad tror ni? Nu ska jag försöka få hjärnan att varna ner lite, så John Blund kan få möjlighet att ta över kontrollen. Åtminstone tillfälligt 😉

Tio minuter senare 🙏

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.