Ett sorgligt farväl

I fyra års tid så har världens bästa F funnits vid J’s sida som resurs. Det är en enormt lång tid och de har upplevt mycket tillsammans. För oss föräldrar så har det varit en trygghet att hans resurs känt honom så väl och man har kunnat slappna av fullt ut på dagarna. Även under sonens sämre perioder.

Nu är det dock dags att upptäcka skolvärlden för J och förskoleklass med premiär 21 augusti. Innan dess väntar ett sommarlov och vila – samtidigt som F går på välförtjänt semester.

Idag fick vi besök av F här hemma och hon hade med sig alla J’s saker. Ombytskläder och ytterkläder samt en fullproppad pärm. Mycket minnen och fina foton fanns där och vi ska kolla lite noggrannare ikväll. Vi gav henne en liten present och tackade än en gång för allt arbete hon lagt ner. Jag hoppas att hon förstår att hon verkligen gjort skillnad och kommer vara otroligt saknad! ❤️

*****

På tal om avsked så väntar flera spekulanter på att träffa Paleja. Jag mår fortfarande skit över att behöva sälja henne men nu ska jag göra det bästa för att hitta ett BRA hem.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.