Världsnyhet – Isglass utan kalorier

Inlägget är ett samarbete med: 

När vi kom hem från sjukhuset igår, så fick jag ett sms om att ett paket i från Svensktkosttillskott.se hade anlänt till ICA’s postombud här. Det var den nya världsnyheten i form av en BCAA isglass som kommer ifrån Eat Smart med smaken ColaLite.

 

 

 

 

 

 

Pressmeddelande
Svenskt Kosttillskott presenterar nu sommarens svalkande nyhet: världens första isglass med BCAA. Isglassen levereras färdigblandad i frysbara portionsförpackningar, och finns i klassiska smaker.
Att kunna tillfredsställa sitt sockersug och samtidigt hålla nere på kalorierna är något som många hälsomedvetna människor ständigt strävar efter, och jakten på kalorisnålt och proteinrikt godis, glass och fikabröd får allt större efterfrågan. Inför sommaren presenterar Svenskt Kosttillskott nu världens första kalorifria isglass med BCAA.
Isglassen från Eat Smart levereras i portionsförpackningar, färdiga att läggas i frysen. BCAA Isglass kommer att finnas i klassiska smaker, och först ut är PearLite med smak av päron, som sedan får sällskap av ColaLite med smak av cola. BCAA Isglass innehåller inga kalorier från fett och kolhydrater och ger tre gram BCAA per glass. Glassen säljs i prisvärt 10-pack.
BCAA Isglass är baserad på det populära kosttillskottet Core BCAA Powder, som uppskattas för sin goda smak, sitt låga kaloriinnehåll och sitt rika innehåll av BCAA. BCAA utgörs av tre aminosyror som ingår i muskeluppbyggande processer i kroppen, och är mycket populärt som dryck bland träningsintresserade.
Svenskt Kosttillskott AB är webbutiken för tränande som tillhandahåller kosttillskott, hälsokost, träningskläder och tillbehör till medvetna personer över hela Sverige. Svensk Hälsokost AB och är dotterbolag tillika webbutik med inriktning på hälsokost, sporttillskott, skönhetsprodukter och ekologiska livsmedel.
Vårt sortiment består av egenutvecklade produkter och välkända varumärken till låga priser och snabba leveranser. Vi lägger stor vikt vid att handplocka samarbetspartners för att kunna erbjuda ett så kvalitativt och brett sortiment som möjligt.

*****

Både jag och maken har testat varsin nu ikväll och blev positivt överraskade. Ett smart och smaskigt val man kan göra – istället för att glufsa i sig en vanlig isglass. Perfekt att man även kan ta med den och förvara i rumstemperatur innan man kastar in den i kompisens kyl etc.

Sugen på att testa? Du beställer den enkelt på Svensktkosttillskott.se i ett tio-pack för enast 149 Sek och lägger dom sedan i frysen i några timmar, så är denna Läskande isglass från Svenskt Kosttillskott redo att avnjutas av i sommarvärmen.

Har någon av er läsare testat PearLite? Den verkar också god. Ska nog använda min rabattkupong som skickades med till en ny beställning. Då får det nog även bli den andra smaken….

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.